Fru Gårman är för yppig


I Uppsala kommun försöker de vara så jämställda att de har varannan fru Gårman vid övergångsställena. Bara här gapskrattar man ju. Men nu har det blvit något fel vid tillverkningen av några skyltar. Fru Gårman har nämligen fått för yppiga bröst och för kort kjol. Så nu måste skyltarna tas bort. Ja usch, så kan man ju inte ha det…haha..
Bild från SvD

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fru Gårman är för yppig

 1. Madonnan skriver:

  Jag tycker det är en fin skylt jag, kvinnlig 🙂

  Kram och ha en fin torsdag!

 2. Anna Maria skriver:

  Hej! Hittade precis hit :). Läste denna artikel idag. Trodde det var ett aprilskämt, men så insåg jag att det var den 22 februari, så det var inte fallet. Ett skämt tycker jag nog att det är ändå. Kram Mia

 3. ingela skriver:

  Ja visst är den fin! 🙂

  Kram till dig med! Tack för titten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *