Snön har fallit…

image

image

image

image

image

Äntligen har snön fallit och vi har fått lite snö även här i Skåne. Ungarna älskar det! Härligt att se deras glädje. Idag var vi ute med pulkorna. Lekte i snön och gjorde årets första snögubbe. En riktig snygging va? 😉

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snön har fallit…

  1. Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses 🙂

  2. livsnjutare skriver:

    Verkligt fina vinterbilder! Ser ju riktigt mysigt ut. Ja det var ju för väl att barnen fick lite snö så det blev en lite annorlunda dag! Ha det fortsatt gott! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *