Gonattsång…


Nu är det tyst här. Barnen sover sött. Prinsen kom för en stund sedan, stapplandes från sin säng. Han gick i sömnen. Jag fick leda honom tillbaka honom. Han kröp ner under täcket och fortsatte sova. Hoppas han sover gott. Hans favoritsång vid läggningen är just nu ”Jag får va hos dig…” Gud har alltid tid för oss, när vi söker honom.

Nu ska även jag krypa ner under täcket. Behöver min sömn. Har sovit dåligt länge nu. Inatt hoppas jag Lillprinsen sover hela natten. Men det händer inte ofta tyvärr. Han sover så oroligt och ska helst sova så nära in på mig så möjligt. Jag har så svårt för att sova då. Håller tummarna för inatt. Behöver sömn nu. Har en fullbokad helg framför mig…

Natti på er!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Gonattsång…

  1. Den är så fin den sången!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *