Melodifestivalen 2012


Deltagarna i Leksand och Malmö... Bild från Svt.se

Snart är våren här och med den kommer melodifestivalen. Redan nu vet vi vilka artister som ska tävla 2012. Många veteraner, som Andreas Johnson, Charlotte Perrelli, Lotta Engberg, Afro-Dite och Christer Sjögren. Känns inte så spännande, eller hur? En hel del som även var med förra året som Danny, Loreen, The Moniker och Love Generation. Vi återser även Timotej, Molly Sandén, Marie Serneholt, Andreas Lundstedt och Sonja Aldén. Var beredd med kudden, för det mest pinsamma ögonblicket kan bli när Björn Ranelid debuterar i melodifestivalsammanhang. Undrar om man kommer skratta eller gråta? Bland nykommlingarna hittar vi även Tomas Dileva och till min dotters stora lycka, Ulrik Munther. Och Mattias Andréasson från E.M.D debuterar som solist.

Det här inlägget postades i Musik/Youtube och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *