Nattvandraren

image

Undrar vem som slocknar först ikväll? Jag eller ljuslyktan? Förmodligen jag. Är så trött. Men jag vet att jag har en nattvandrare att vänta när som helst. En liten som kommer till mig om natten. Med sitt täcke och kudde under armen. Ser så söt ut. Men det är bara sött i fem minuter. Sen byts det söta ut mot annat.
Det är inte lätt att ha honom hos mig när han hostar så som han gör nu. Han hostar så det gör ont i hjärtat på mig. Det är inte lätt annars heller. Han ska helst ligga jättenära med fötterna intill mig. Helst med sina fötter under min pyjamas. Inte lätt att sova då? Och flyttar jag undan honom så märker han det direkt och kommer tillbaka. På natten blir jag så trött på honom. Riktigt trött. Vill bara sova. Inte lätt det där. Hoppas han snart växer från det. För jag behöver sömn. MYCKET sömn.
Nattinatti på er!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *