Rolig träff med en fin vän…

      
Vilken grå måndag har vi haft. Och redan har mörkret fallit. Dessa grå höstdagar kan kännas en aning tunga. Speciellt när det är måndag och det känns som om helgen gick på tok för fort. Men det gör den ju alltid.
I lördags hade jag en jätterolig och fin träff med min fina vän C. Så roligt att träffas och mycket skratt blev det. Det blir det alltid när vi träffas. Vi är lika vimsiga båda två, därför kallar vi varandra för ”systrar”.
Vi var på bio och såg ”Tower Heist” vilket visade sig vara helt fel val. Den var inget speciellt kul alls. Men det gör inget. Inte när man hade det så kul efteråt som vi. Litet äventyr blev det. Efter att vi yrt omkring ett tag i kylan åt vi Thaimat. Satt och pratade och glömde nästan bort tiden. Men då har man ju trevligt. Hoppas att det är dröjer så länge tills nästa gång vi får tummarna loss för att träffas.

Nu sitter det en snart treåring och skriker in i mitt öra att han ”VILL BADA!!”. Bäst att lyda. Imorgon väntar dagis. Och jag har fått beställning på fler ljus. Jag ska måla 100 adventsljus till denna vecka. Kul att de går åt. Men jag förstår inte helt hur jag ska hinna det på tre dagar. Men jag får la göra så gott jag kan.

Nu har vi käkat kladdkaka. Gott, men jag tror jag åt en bit för mycket…

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *