I´m back!!

Hej!! Hur har ni det i sommarvärmen? Pärlar sig svetten i pannan? Men det är gött med sommar, eller hur? Fast kanske inte om man ska städa som jag måste idag..

Det har varit rena rama torkan på bloggfronten. Jag erkänner. Jag har varit en usel bloggare den senaste tiden. Vet inte varför. Bloggandet har som ett timglas bara runnit ut i sanden. Och ju längre tiden går ju svårare blir det att börja igen. Men nu är jag tillbaka! ”Hurra!” ropar alla i kör! 😉

Denna bild och bilden i nya headern är från förra fredagen då jag var med min nästkusin på The Studio i Turning Torso. Vi blev sminkade och fotograferade. Kläderna är mina egna. Det var superroligt! 🙂 Stjärna för en dag!

Det här inlägget postades i Bloggar, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till I´m back!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *