Kallt konfettiregn

Har just skrivit ett inlägg i min schlagerblogg. Slutet närmar sig ju. Blir spännande. Gå gärna in på bloggen och skriv vad ni tror om utgången på lördag!

Jag sitter här och fryser. Ute är det ruggigt, kallt, blåsigt och regnigt. Inget mysigt. Tänk vad man längtar nu. Längtar till vår och värme.

Idag har min lilla Prins varit hemma från dagis. Han var inte så bra i lilla magen, men var lite piggare nu ikväll. I förmiddags snöade det stora flingor här. Massor av stora tussar. Prinsen som gillar konfetti tycke genast att det liknade konfetti och satt vid köksbordet och drömde sig ut i konfettiregnet. Han skulle nog vilja stå där mitt bland allt det vita och dansa och sjunga sig hes…

Igår satt jag och målade. Trots att inspirationen inte riktigt vill infinna sig måste jag försöka komma igång på riktigt med måleriet. Måste försöka. Tror inspirationen kanske kan komma smygande med våren. En vår som jag hoppas kommer snart. Längtar efter värme och sol…

Det här inlägget postades i Barnen, Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *