Kan vi flytta fram julen?

Det känns som om det börjar bli tjatigt. Detta tal och sjukstuga här i Trebarnslandet. Men det är ett faktum. Vi är inte pigga alls. Det känns givetvis extra tråkigt så här precis innan jul. Det finns ju mycket man vill göra. Vi har inte fått in någon julgran ännu heller. Längtar efter den. Ingen jul utan en gran.

Inatt blev inte så mycket sömn. Sessan hade en förfärlig rethosta och var helt förstörd och ledsen. Prinsen var febrig och yrade och drömde en massa. Idag mår maken väldigt illa och ser ut som ett lik. Han har också haft feber. Är något trött på detta nu faktiskt. Det kan man väl få lov att vara?

Jag har en massa julgodis att tillverka. Och vi har inte inhandlat alla julklappar. Idag skulle sessan och jag vara med i kyrkan på julkonsert, men det verkar inte bli något av det. Trist. Men vi får ta det som det är. Inte lönt att gräva ner sig. Julen kommer oavsett vi är friska eller inte. Hade önskat att man kanske kunde flytta fram den några veckor eller så. Men det går ju inte såklart.

Trevlig 4e Advent på er!

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Jul. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kan vi flytta fram julen?

  1. Kimmie skriver:

    Usch så tråkigt att det är så långvarigt, men förhoppningsvis hinner ni piggna till nu i början på veckan så att ni kan få gjort lite mer julfixande innan den stora dagen!
    Skickar krya-på-er hälsningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *