Saknad Julkänsla…

image

Går här hemma och önskar. Önskar mig lite julstämning med julkänsla i kroppen. Men känner noll.
Det sägs vara lucia idag, men var är glädjen? Fy, vad trist jag låter idag. Förlåt fina läsare. Men jag kan liksom inte fatta är det är jul snart… Vad är det folk snackar om? I’m lost!
Känner mig som en tonåring som vill göra revolt och strunta i alla julmåsten.
Men jag lovar, jag ska rycka upp mig. Ska köpa mig en gran snart. Undra om det hjälper? Får fortsätta min städning här hemma och sluta hänga med huvudet. Sluta klura. Solen skiner och det är ett underbart vackert vinterväder!

Hoppas att ni har en skön och mysig Lucia!!

Det här inlägget postades i Jul, Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Saknad Julkänsla…

  1. Johanna skriver:

    Eller så myser du ner dig i soffan med en kopp varm choklad och en lussebulle, läser en bok, lyssnar på en bra låt och bara struntar i att ”rätt” känsla inte infinner sig… den kommer när den kommer…

    Massor av varma kramar!

  2. ingela skriver:

    Tack Johanna! Du har så rätt…ska bara koppla av det.. Fast ibland är det lättare sagt än gjort för mig.

    Massor av varma kramar tillbaka till dig fina Johanna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *