Idolfinal

Har någon missat att det är Idolfinal ikväll? Troligtvis inte.
Man har i alla fall inte missat alla rykten om att Jay och Minnah skulle vara ett par. Det skrivs det flitigt om. Tänk vad sånt är smaskigt att skriva om. Helt plötsligt handlar tävlingen inte om musik längre, utan något annat. Jag tycker att det är deras ensak om de väljer att gilla varandra eller inte. Förstår egentligen inte uppståndelsen.

Men finalen blir kul. Även om det är högst sannolikt så att Jay går hem som vinnare. Vet inte riktigt hur Minnah skulle kunna överraska så pass så att hon vinner? Men kul med en tjej och en kille i finalen. Blir ju lite mer omväxlande att kika på.

Jag hejar så klart på Jay om ni inte redan visste det. 😉 Tycker han har varit klart bäst genom hela tävlingen. Ser mest fram emot när han ska framföra Madonnas ”Like a prayer”. Blir nog kvällens höjdpunkt.

Bild från Aftonbladet.

Det här inlägget postades i Musik/Youtube och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Idolfinal

  1. livsnjutare skriver:

    Idolfinal? Vad är det för något?
    Har kanske hört talas om det någon gång när jag tänker efter, men då får jag sannerligen tänka efter, he,he
    För tillfället så tittar vi faktiskt på nobellfesten. Det är ganska intressant att se på alla mer eller mindre roliga klänningar både vackra och mindre vackra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *