Och så lite IDOL…

Har inte skrivit så mycket om årets IDOL. Men nu…

Gårdagen var ju inte något att glädja sig åt. Där hade juryn rätt som kritiserade. Mest besviken blev jag på Olle som totalt slaktade en av mina favoritlåtar ”In The Shadows” med The Rasmus. Det blev ju ett skämt!

Tyckte bara att det var Jay som egentligen imponerade. Det har han gjort hela tiden. Han är grym. De andra är visst duktiga, men Jay är i en klass för sig själv. Det har han varit sedan dag ett. Han hade lätt kunnat hoppa in i vilket rockband som helst i hela världen och gjort succé direkt. Så bra är varken Olle eller Linnea, eller några av de andra.
Så därför är, enligt mig,  Jay Smith den självklara vinnaren i årets IDOL!

Bild lånad från Aftonbladet.

Det här inlägget postades i Musik/Youtube och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *