Jobbig natt

Minst sagt. Känner mig halvdöd…

Lillprinsen bestämde sig för han inte vill sova längre än till 02.30. Ingenting fick honom på andra tankar. Jag orkade inte kämpa emot, så jag gick upp. Satt uppe med honom en bra stund. Gav honom välling, sedan satt jag som ett lik i soffan och tittade på medan han drack. Han verkade oförskämt pigg, så jag gjorde det man inte ska göra. Slog på teven och så satt vi och tittade på Molly Mus där mitt i natten. Han och jag. Efter en stund till ville han gå och lägga sig igen. Och det gjorde vi. Men det tog ett bra tag till innan han fick ro. Sedan var det morgon alldeles för fort…

Nu häller jag i mig kaffe som en galen människa…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *