Ingen bra dag…

Idag säger jag som Pettson i boken ”Stackars Pettson”. Idag är en sån dag som man bara vill ska ta slut så fort och så snabbt som möjligt. Har varit så oändligt trött idag. Precis som ett punkterat bildäck har jag gått runt med tunga axlar.
Något som har gått ut över barnen. Sikken skitmamma jag har varit.

Jag sov ingenting i natt, och det berodde inte på barnen. Jag kunde helt enkelt inte somna. Alltså överhuvudtaget. Trots att jag var så slut och trött. Märkligt sånt. När jag hade legat en stund fick jag gå upp igen. Ingen idé att ligga kvar i sängen och låta tankarna komma. Gick upp en timme och gick sedan och la mig igen. Men ingen förbättring.

Hur kan det bli så? Och så låg man då och tänkte, att nu sover ungarna och jag skulle ha kunnat sova som en liten gris, men så ligger man här och våndas. För allt blir värre på natten. Ni vet, som den där sången med Björn Skifs. Tankar blir stora berg. Nåja, nu är dagen snart slut i alla fall…

Förlåt mitt tråkiga inlägg. Men livet är inte alltid glatt.

Hade önskat att jag som Pettson hade en liten katt som fick mig att ro ut på en sjö med en eka i tystnaden och fiska ett tag…

Det här inlägget postades i Barnen, Familj, Mamma/föräldraskap och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *