Natten

Inser att jag måste gå och lägga mig snart. Är så, så trött…

Känns som en liten knatte snart kommer att vakna. Han brukar känna på sig när vi har gått och lagt oss. Det brukar inte dröja länge förrän han då vaknar till och inte vill ligga kvar i sin säng.
Nu undrar jag hur det ska gå inatt.. Inatt är inte pappa hemma. Det brukar ju bara vara pappa som duger på nätterna. Inte mamma. Men nu är inte pappa hemma, så nu får det rätt duga med mig. Nåja, man kan ju hoppas att han sover mestadels av natten i alla fall.

Känner inte alls för att gå och lägga mig. Gillar inte att vara själv hemma på nätterna. Barnen har jag ju, men det känns ändå ensamt i detta stora hus. Det är nästan så jag sitter här och längtar tills det blir morgon…

Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *