Feberfri

Lillprinsen är efter omständigheterna ganska pigg. Inte helt kry kanske, men febern är borta. Skönt. Han sov hyfsat bra inatt och spydde inte fler gånger. Men både han och Prinsen är hemma idag. Ingen idé att bege sig ut i rusket.

Idag är det en rysligt mörk dag. Ute regnar det och det är grått. Får tända alla lampor i huset för att det inte ska bli alldeles för mörkt. Tände ljus vid fikat vilket gjorde att jag fick lite julkänsla. Bara pepparkakorna fattades.

Det här inlägget postades i Barnen. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Feberfri

  1. Jag börjar också få julkänsla =)

    Så skönt att han inte spydde mer! Häromkring går det runt nåt virus nu som ger snabb feber som sen försvinner lika snabbt som den kom. Låter ju som att lillprinsen haft något liknande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *