Känner ni igen Linda i årets IDOL?

Inte så konstigt i så fall. Hon var en av medlemmarna i Supernatural. Gruppen som bildades genom tv-serien  Popstars 2002 på kanal 5. Någon som minns?

Länge satt jag och tyckte mig känna igen henne, och plötsligt gick det upp ett ljus. (ja, det gör det ibland för mig också..hehe) Gick och dammande av den gamla cd-skivan ”Rock you” från bokhyllan, kollade på bilder och lusläste lite. Och visst, det är hon. Nu har jag sök lite på nätet också och fått det bekräftat.

Och tydligen gick det inte så bra för gruppen. Efter ett tag hörde man inget om dem och man glömde dem ganska snart. Nu prövar Linda Varg lyckan i IDOL.

Såhär lät det då…

Har inte sett IDOL från början i år, så det kan ju hända att de redan har tagit upp detta i programmet. Lite sen där i så fall…sorry.. 😉

Det här inlägget postades i Mina Foton/Bilder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *