När förvirrade jag ska brygga kaffe

Jag skulle brygga ett efterlängtat kaffe denna eftermiddag. Inget ovanligt. En syssla jag gör varje dag. Så gott det skulle bli. Och som jag behövde det!

Jag går fram till kaffebryggaren. Fyller den med lagom mängd vatten. Sätter i ett kaffefilter. Tar fram kaffebönorna. Öppnar burken och börjar mäta upp.
Tar ett mått av de väldoftande kaffebönorna. Ett mått som åker i raketfart rakt ner i…..vattnet, istället för i filtret!! Nu jublar jag högt!
Not!

Förvirrade jag…och det är inte ens morgon…

Nåja, jag har gjort värre. Som när jag en tidig och trött morgon tog kaffebönor och hällde i vällingflaskan i stället för vällingpulver. Så himla svart välling det blev…

Det här inlägget postades i Blandat, Mamma/föräldraskap. Bokmärk permalänken.

4 svar på När förvirrade jag ska brygga kaffe

 1. Johanna skriver:

  Oh no! Fy vad jobbigt… sånt där är så himla förretligt, man kan liksom bara sucka och skratta åt sig själv i efterhand. Hoppas du fått ditt kaffe nu iaf!

  Kram!

 2. ingela skriver:

  Kaffe fick jag. Som tur är. 🙂

  Visst skrattar man åt sig själv…lite komiskt är det ju..haha.

  Kram tillbaka!

 3. Tin skriver:

  Hi Hi Hi!!! Ja ibland går det inte så bra. Bra inställning att ta ett foto istället och se det komiska i situationen istället. Ska jag tänka på till nästa gång. 😀
  Tusen tack för rösten, hade inte upptäckt att jag kom med förens jag läste din komentar just innan jag skulle stänga av datorn för kvällen.
  Ha det så bra!
  Kram Tin

 4. ingela skriver:

  Ja, snabbt ta ett foto och blogga lite..hehe..

  Hoppas att du vinner!!

  kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *