Jag tror inte att Socialdemokraterna någonsin kommer att vinna ett val med Sahlin och Östros i spetsen

Det är inte speciellt märkvärdigt att Alliansen nu får egen majoritet i den senaste mätningen som Synovates gjort och som presenteras i DN.
Mona Sahlin försöker med allt hon har för att vinna väljarnas förtroende, men så fort hon öppnar munnen så faller istället Socialdemokraterna som en sten med nya bottenresultat. Mona har inget förtroende bland väljarna och hon blir försvinnande liten när hon står bredvid Fredrik Reinfeldt i debatter. Att socialdemokraterna nu anklagas för valfusk gör ju inte saken bättre.

Inte heller Tomas Östros som gång på gång gör pinsamt dåliga debatter och ligger i luven på Anders Borg. Östros är irriterande med sina anklagelser. Han tror han kan vinna val genom att bara kritisera Borg, vilket väljarna nog ser igenom. Höjdpunkten var ju när han i Tv4 sa att det  var Göran Perssons förtjänst att Sverige idag har god ekonomi.

Vill Socialdemokraterna vinna val i framtiden bör de byta ut båda Sahlin och Östros. Man får säga vad man vill, men det spelar ingen roll hur bra politik man tror sig ha, för har man inga bra ledare i spetsen vinner man inga val. Förlorar De Rödgröna valet, vilket de antagligen gör, så ryker Mona.

Dessutom tror jag många är tveksamma till att rösta på S på grund av att en röst på S är även en röst på Ohly och vänsterpartiet.

Det här inlägget postades i Politk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

1 svar på Jag tror inte att Socialdemokraterna någonsin kommer att vinna ett val med Sahlin och Östros i spetsen

  1. JÖRGEN skriver:

    Nu kommer dock Monas ”valspurt” i form av Sosseriets valskolor i invandrartäta områden, byggnads rösttågande på arbetsplatserna och sosse röstning på demens och äldreboende ger nog några 100.000 valfuskröster men detta är nu ute i dagsljuset och S kommer tappa 300.000 röster på detta , tyvärr 150.000 rakt ttill SD som får 8-10% men tack o love lika mycket till alliansen som därmed kan ta majoriteten…hppas jag …och sosseriets hycklande 25%?? i stockholm ca 15% …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *